FRAGT & RETURNERING & BETALING


Varerne, hvis de er på lager, er klar til afsendelse ca. 3 arbejdsdage efter din bestilling. Leveringstid ca. 15 arbejdsdage efter afsendelse, afhængigt af valg af forsendelsesmetode og leveringssted. Kontakt os for at få dit sporingsnummer, hvis du ikke får sporingsnummeret fra system-e-mail, hvis uforudsigelige forsinkelser i leveringen skulle forekomme, som ferie ect, håber du kan forstå.

REFUSION DEADLINES:
Vi refunderer den købspris, du allerede har betalt, umiddelbart efter modtagelsen af dine returnerede varer og efter den obligatoriske indgående inspektion af varerne. Du vil modtage refusionsbeløbet tilbage i form af en kredit til din konto eller til din kreditkortkonto (kreditkort), afhængigt af betalingsmetoden. Refusionen behandles af banken og betalingsfirmaet, og du vil få omkring 5-15 dage. Bemærk venligst, at der kan være forsinkelser i bankoverførsler på grund af forskellige kreditinstitutter.

ANSVAR FOR REFUSION:
Bemærk, at i tilfælde af en returnering er vi ikke ansvarlige for at refundere eventuelle ekstra toldafgifter, importafgifter eller andre håndteringsgebyrer, der måtte opstå.

KREDITKORT
Der er 3 betalingsmetoder, du kan vælge fra vores hjemmeside, du kan prøve de andre 2 metoder, hvis en af dem ikke går igennem.
Vi accepterer følgende kreditkort:

  • Visa
  • Master Card


HÅNDTERINGSGEBYR :
Prisen vist på vores hjemmeside er, hvad vi får fra bank og betalingsselskab, hvis det beløb, du betalte, er lidt mere end varebeløbet, er det nogle bank- og betalingsselskaber, der opkræver håndteringsgebyret, når du bruger det, afhængigt af dem, dette er ikke, hvad vi kan kontrollere, håber du kan forstå.